10 osnovnih pravila za SEO - optimizaciju web stranice

Zašto želite imati web stranicu? Zato jer imaju skoro svi, zato jer Vam treba online prostor za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga ili zato što želite povećati broj klijenata i samu prodaju? Ako Vam je imalo bitno da potencijalni klijenti pronađu Vašu web stranicu u masi onih koje nude proizvode i usluge koje i Vi nudite, onda je jako bitno razmišljati o optimizaciji web stranice.

Opširnije...

HKK Široki : KK Szolnoki Olaj - Facebook kampanja

Za osmu domaću utakmicu ABA lige, u kojoj HKK Široki Primorka igrao protiv KK Szolnoki Olaj, odradili smo nagradnu igru preko Facebook zida. Fanovi su trebali u komentarima ispod statusa s objavom nove nagradne igre odgovoriti na pitanje „Tko ti je najdraži igrač HKK Široki Primorke?“. Pobjednici su bili nasumično odabrani pomoću programa, a nagrade su bile tri puta po 5 ulaznica za utakmicu protiv Szolnoki Olaja - kako bi mogli odvesti i svoje prijatelje na utakmicu. Nagradna igra trajala je od 15.-17.1.2014. na HercegovinaLive Facebook fan stranici.

Opširnije...

Facebook fan stranica vs. Facebook profil: Što je bolje za poslovanje?

Postoji ogromna razlika između Facebook profila i Facebook fan stranice. Facebook profili su za osobnu upotrebu, a fan stranice su za posao.

Opširnije...