Web Shop - Aplikacija za prodaju

Prodajete li preko interneta? Ako niste, onda počnite odmah! Ako već imate online prodaju, onda razmislite kako to radite i koliko imate uspjeha. Tvrtke sa velikim brojem partnera imaju velikih problema sa komunikacijom i ostvarivanjem narudžbi. Online rješenje omogućuje postojećim djelatnicima bržu i efikasniju prodaju.


Danas u svijetu tableta omogućujemo Vam najmoderniji oblik prodaje korištenjem mobilnih uređaja koji su spojeni na internet i omogućuju najbržu i najtočniju prodaju na terenu. Bilo da se bavite maloprodajom, veleprodajom ili preko trgovačkih putnika prodajte svoje proizvode, mi imamo rješenje. Omogućite trgovačkim putnicima, ali i odabranim partnerima uvid u direktnu prodaju vaših proizvoda ili usluga. Ograničite partnere na ono što želite da vide (vlastite cijene i stanja skladišta prilagođena partnerima) i posvetite se prodaji.

  Kada Vam je potreban Web Shop?
   
  namjeravate pokrenuti neku vrstu on-line prezentacije Vaših proizvoda
  nastojite postići direktnu komunikaciju s kupcima i potencijalnim partnerima
  želite pojednostaviti i ubrzati procese prodaje
  odlučili ste riješiti problem s rukovanjem velikim brojem artikala
  želite imati usuglašeno stanje ponude na webu sa stanjem u vašem poslovnom sustavu
  nastojite smanjiti troškove oglašavanja

 

Rješenje omogućuje drastično smanjenje vremena koje djelatnici provode u narudžbama i diktiranjem preko telefona. Prilagođeni izgled može omogućiti Vašim partnerima da prodaju Vaše artikle kao da imaju vlastiti shop.

 

Zatražite ponudu za web shop