inVjenčanja - nova mobilna aplikacija

inVjenčanja je mobilna aplikacija namijenjena svima onima koji traže informacije o svadbenim salonima, salonima vjenčanica, bendovima, fotografima i ostalima koji se bave poslovima oko vjenčanja na području Hercegovine. Korisnici ove besplatne aplikacije mogu na jako jednostavan način saznati sve o uslugama za vjenčanja na području Hercegovine, a pružatelji usluga koriste aplikaciju kao jako dobar i jeftin marketinški alat.
Početna stranica aplikacije sastoji se od 5 dijelova: novosti, karta, grad, sve za vjenčanja i reklamnog dijela. Kategorija „Novosti“ prikazuje sve aktualnosti i PR članke vezanih za vjenčanja u Hercegovini. Kada korisnik klikne na „Kartu“, dobiva upute za pronalazak lokacija. Osim preko karte, usluge za vjenčanja može pretraživati po gradovima ili po vrsti usluge. Npr. ako klikne na „Grad“ i odabere „Mostar“, prikazat će se lista svih objekta vezanih za vjenčanja, koji su uvršteni u aplikaciju, u gradu Mostaru.


Kategorija „Sve za vjenčanja“ pruža mogućnost pretrage prema vrsti usluge. Npr. ako korisnik klikne na „Svadbeni saloni“, prikazat će se svi svadbeni saloni koji su uvršteni u aplikaciju. Klikom na jedan od svadbenih salona, otvara se novi prozor sa fotografijama, adresom i opisom salona, te mogućnostima kontaktiranja salona izravno iz aplikacije telefonski ili e-mailom. Klikom na „Upute“, korisnik dobiva upute za pronalazak određenog objekta. Mobilna aplikacija inVjenčanja će uskoro biti dostupna na Google Play-u i App Store-u.