5 razloga zašto biste trebali imati poslovni blog

Bilo da ste honorarac ili posjedujete vlastitu tvrtku s jednim ili više zaposlenih, poslovni blog vam može uvelike pomoći u Vašem poslu. Koristite ga kao marketinški alat, kao digitalizirani odjel službe za korisnike, kao alat za analizu podataka o posjetiteljima i klijentima, i još mnogo toga. Najbolji dio je da ne morate imati razvijene napredne web sposobnosti. Provjerite sami tih 5 važnih razloga zašto biste odmah trebali otvoriti poslovni blog.

Opširnije...

HKK Široki : KK Cedevita - Facebook kampanja

Deveta domaća utakmica HKK Široki u ABA ligi protiv KK Cedevita prošla je s još jednom nagradnom igrom preko Facebook zida. Fanovi su trebali lajkati status s objavom nove nagradne igre, te lajkati Facebook stranice HKK Široki i HercegovinaLive, i samim time su sudjelovali u igri. Pobjednici su bili nasumično odabrani pomoću programa, a nagrade su originalni HKK Široki dres + 1 ulaznica, te 3 x po 3 ulaznice za sljedeću utakmicu. Nagradna igra trajala je od 29.-31.1.2014. na HKK Široki Facebook fan stranici.

Opširnije...

5 razloga zašto koristiti Google Adwords

„Zašto koristiti Adwords" i "Da li Google Adwords radi?" su jako tražene ključne fraze na Google tražilici, što sugerira da postoji puno poduzetnika koji su čuli za Google AdWords, ali nisu sigurni da li i kako ih mogu koristiti. Vjerujemo da je Google Adwords jako uspješan sustav za oglašavanje koji funkcionira na principu plati po kliku – i odličan je za bilo koju vrstu poslovanja. Korištenje Adwords zahtijeva vrijeme i novac, ali tisuće tvrtki potvrđuje da su to vrijeme i novac dobro utrošeni, jer AdWords omogućuje mjerljiv povrat ulaganja. Pročitajte naših 5 razloga za korištenje AdWords.

Opširnije...