HKK Široki : KK Budućnost - Facebook kampanja

Treća od ukupno trinaest marketinških akcija za privlačenje mladeži na košarkaše utakmice bio je Facebook natječaj u kojem su se fanovi trebali prijaviti i pozvati što više prijatelja da glasaju za njih kako bi osvojili jednu od 10 ulaznica za utakmicu HKK Široki Primorka protiv KK Budućnost VOLI. Na toj utakmici ih je i očekivalo iznenađenje – sami košarkaši su direktno u dvorani nagradili svoje fanove raznim nagradama, kao što su originalni dresovi, lopte, i slično. Facebook kampanja je trajala od 22.-27.10.2013. na HercegovinaLive Facebook fan stranici. Sponzori ove nagradne igre su bili auto salon Kramar, tvrtke Katarina i Nula Jedan, te HKK Široki.

Opširnije...

HKK Široki : KK Union Olimpija - Facebook kampanja

HKK Široki Primorka je organizirao posebne marketinške akcije kako bi popularizirali utakmice ABA lige kao ugodan izlazak uz dobru atmosferu. Druga od ukupno trinaest akcija za domaće utakmice bio je Facebook foto natječaj u kojem su se fanovi trebali poslati najbolju, najzanimljiviju, najsmješniju i najoriginalniju fotografiju na temu „košarka“ i pozvati što više prijatelja da glasaju za njih kako bi osvojili razne nagrade od kluba i ulaznice za utakmicu HKK Široki Primorka protiv KK Union Olimpija. Facebook kampanja je trajala od 9. - 13.10.2013. na HercegovinaLive Facebook fan stranici.

Opširnije...

HKK Široki : KK Crvena Zvezda - Facebook kampanja

HKK Široki je organizirao posebne marketinške akcije kako bi popularizirali utakmice ABA lige kao ugodan izlazak uz dobru atmosferu. Prva od ukupno trinaest akcija za domaće utakmice bila je Facebook nagradna igra u kojoj su se fanovi trebali prijaviti osobnim podacima i pozvati što više prijatelja da glasaju za njih kako bi osvojili jednu od ukupno 20 ulaznica za navedenu utakmicu. Facebook kampanja je trajala od 2.-5.10.2013. na HercegovinaLive Facebook fan stranici. Sponzori ove nagradne igre su HKK Široki i tvrtka Nula-Jedan d.o.o.

Opširnije...